Doe de contractcheck

Doe de contractcheck en ontvang persoonlijk advies over de onderhoud van uw lift!

Uit ervaring blijkt dat veel gebouweigenaren te veel betalen voor het onderhoud van hun liftinstallatie(s). Het loont daarom om het bestaande onderhoudscontract eens kritisch onder de loep te laten nemen.

Wist u dat?

  • De onderhoudscontracten van grote leveranciers zoals Otis, Kone, Schindler of Thyssen worden zo minimaal opgesteld dat de klant vaak met onverwacht grote kosten worden geconfrontereerd welke door degelijk onderhoud had kunnen voorkomen.
  • Er voor veel onderdelen een gelijkwaardig of zelfs kwalitatiever alternatief is t.o.v. de grote merken. Je zit dus niet altijd vast aan de bekende merken.
  • Besparen op de kosten van het liftonderhoud is te realiseren met behoud of zelfs verbetering van de gewenste kwaliteit.
  • Liftservice 2000 staat voor eerlijke contracten met goede kwaliteit tegen reĆ«le prijzen?

Wil je zeker weten of jouw onderhoudscontract nog voldoet of heb je behoefte aan een second opinion over een offerte van een leverancier? Maak dan gebruik van onderstaande contractcheck en wij nemen contact met u op.

Besparen start met een goed advies

Besparingen op liftonderhoud en installatiewerk zijn te realiseren als een deskundige je bij de hand kan nemen en je adviseert in de mogelijkheden en opties. Elke lift en elke situatie is anders, om tot een berekening voor uw lift(en) te komen vragen we daarom onderstaande liftscan volledig in te vullen:

Start de check Vul onderstaande gegevens in om uw situatie inzichtelijk te krijgen.
Wat voor merk lift heeft u?* OtisKoneSchindlerThyssenKruppanders namelijk:
Wat is het gewicht van de lift?* 630kg1000kgAnders:
Wat is het bouwjaar van de lift?
Wat voor soort lift is het?
Wat is de locatie van de lift?*
Wat is de functie van het gebouw waar de lift zich in bevindt?
Anders:

Privacy disclaimer: Met de ontvangen informatie wordt een persoonlijk advies op maat gemaakt welke via de doorgegeven contactgegevens met u zal worden gecommuniceerd. De informatie wordt niet aan derden verstrekt en opgeslagen in een beveiligde lokale server.

*Deze velden zijn verplicht

De Lifservice 2000 liftscan en contractcheck