Liftmodernisering

Aan liften die hun technische levensduur bereikt hebben worden in nauw overleg met de klant noodzakelijke moderniseringen uitgevoerd. Ook hier bieden wij passende, vakkundige oplossingen aan.

Ons streven is erop gericht om te kiezen voor de inzet van betrouwbaar en degelijk materiaal, waarbij we geen concessies doen aan de noodzakelijke kwaliteit en duurzaamheid om tot een bedrijfszeker resultaat te komen. Het toepassen van duurzame en kwalitatief hoogwaardige componenten past geheel binnen onze visie.

Wij verzorgen liftmodernisering van uw liftcabine/ besturingen/ drukknoppen/ liftdeuren/ machines. Door de ruime ervaring van onze technici bent u voor iedere klus bij ons in goede veilige handen!

Liftmodernisering: Het vervangen c.q. aanbrengen van een frequentie regeling op nieuwe en bestaande besturingen.Liftmodernisering: Het leveren monteren c.q. vervangen van cabine en schachttableaus.Liftmodernisering: Het vervangen van een besturing van een hydraulische lift met softstarter.Liftmodernisering: Het leveren en monteren van een betaalbare liftbesturing met frequentie regeling t.b.v. tractieliften.